Geplaatst in blogs

Nieuwe plannen voor 2019!

Terwijl het ‘voor de schermen’ momenteel even rustig is wordt er ‘achter de schermen’ hard gewerkt aan de plannen voor 2019. De maanden januari/februari stonden in het teken van zeer interessante gesprekken. Gesprekken met zeer verschillende personen waar weer erg leuke plannen uit zijn ontstaan.

Helaas kan ik nog niet over alles iets vertellen maar zodra er iets het wijde web op mag laat ik het natuurlijk weten.

Eén van de gesprekken die ik gevoerd heb is met Barry van Opbergen. Barry is eigenaar van E&E support. Een bedrijf dat advies en supportverlening doet voor de event- en entertainmentbranche. Ik heb Barry een tijdje geleden gevraagd om te komen kijken naar Hollandse Meesters in Theater De Kik. Na dat concert heb ik een inspirerend gesprek gehad en hebben we gekeken naar een mogelijkheid om het concert uit te kunnen voeren in de omgeving waar Barry woont. En niet veel later was het geregeld. 

31 MAART SPELEN WE “MARTIJN ZINGT HOLLANDSE MEESTERS” IN DE PIT IN OVERLOON!!!!

Het blijft toch wel super leuk dat we dit concert nog vaker mogen uitvoeren. En dankzij E & E support wordt het ook nog eens geweldig geregeld! Kaarten zijn nu al te reserveren via: deze website.

Maar daar blijft het niet bij…….. vandaag ook nog een erg leuk gesprek gehad met misschien wel één van de mooiste kleine theaters van Nederland en als het even mee zit zullen we komend seizoen ook daar te zien zijn! (ik ben al aan het duimen!) 

Het derde gesprek is met een arrangeur waarmee ik erg leuke plannen aan het ontwikkelen ben. Voorlopig nog even druk met alle voorbereidingen die daarbij komen kijken. Maar later in het jaar gaan jullie daar zeker meer over horen. 

Verder ga ik donderdag 28 februari nog een blokje Hollandse Meesters doen bij een carnavalsavond voor de ouderen in Gendt. Ook komen er natuurlijk nog wat presentatie en percussieklusjes aan. Wat blijft het toch heerlijk om daar naast alle onderwijs werkzaamheden lekker mee bezig te zijn. Ik ben een bevoorrecht mens! 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.